Cum alegi coroana pentru inmormantare?

Cum alegi coroana pentru inmormantare?

coroane jerbe funerareGolul pe care o persoana il lasa in momentul in care ne paraseste nu poate fi inlocuit cu nimic, iar aranjamentele funerare, coroane – jerbe, sunt aduse in semn de regret si sincere condoleante.

Coroanele funerare reprezinta o modalitate de a spune ramas bun de la persoana care nu mai este printre noi. Florile alese pentru coroane – jerbe, marimea acestora, dar si mesajul inscriptionat pe panglica sunt simboluri ale omagiului adus si trebuie alese cu grija pentru a capata o nota personala.

Fiecare floare poate transmite un mesaj – trandafirul este simbolul dragostei, crinul este un simbol al pretiozitatii, in timp ce garoafele sau crizantemele reprezinta simplitatea si sinceritatea, iar mesajul scris pe panglica trebuie sa contina cele mai sincere ganduri ale tale.

Opteaza intotdeauna pentru o coroana funerara care sa reprezinte legatura pe care ai avut-o cu persoana decedata, regretul si durerea pe care o porti. Chiar daca ne luam ramas bun de la un trup lisit de viata, vom urta mereu in suflet persoanele dragi.