Servicii funerare complete – ce includ?

Servicii funerare complete – ce includ?

servicii funerare completeIn momentul in care survine decesul unei persoane apropiate, toata atentia merge spre partea de organizare a inmormantarii, iar in acest sens, trebuie respectate atat legile in vigoare, cat si obiceiurile si datinile religioase.

Organizarea unui astfel de eveniment, mai ales in acele momente de durere si regret, poate fi destul de dificila, tocmai din acest motiv, din ce in ce mai multe firme ofera servicii funerare complete ce includ de cele mai multe ori constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, alegerea unui sicriu gata echipat, transportul si manipularea sicriului.

Mai mult decat atat, firma te poate consilia in pregatirea documentelor necesare pentru inhumare, dar si in pregatirea inmormantarii, cu lista celor necesare. Daca alegi un pachet de servicii funerare complete, ai garantia ca nu iti va lipsi nimic pe parcursul zilelor de priveghi si a inmormantarii, ca obiceiurile si datinile religioase vor fi respectate si tu iti vei putea plange durerea in liniste.