Agentii funerare Cisnadie

Agentie Funerara Cisnadie - Casa Funerara Condoleante Sibiu

Agentii funerare Cisnadie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentii funerare Cisnadie: Agentie Funerara Cisnadie - Casa Funerara Condoleante Sibiu.

casa_funerara_sibiu_servicii_funerare_sibiu

Un pas dificil tratat cu discretie si bun simt

transport funerar servicii funerare nonstop sibiu

Despre Noi

Casa funerara CONDOLEANTE Sibiu va pune la dispozitie cu servicii funerare complete pe raza judetului Sibiu, oferindu-va consiliere gratuita si indrumare cu privire la toti pasii necesari de urmat pentru o inmormantare.

In momentul de fata va oferim cea mai diversificata gama de servicii funerare de pe aria judetului Sibiu incepand cu planificarea in avans, consultanta gratuita, pregatirea fiecarei etape a inmormantarii si incheind cu organizarea pomenilor si parastaselor.

Va punem la dispozitie o gama diversificata de accesorii funerare si suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va oferi consultanta in alegerea acestora deoarece ne dorim sa va oferim sprijinul nostru pe intregul parcurs al organizarii evenimentului.

Profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre este recunoscut de catre clientii care au apelat la serviciile noastre, acest aspect fiind foarte important pentru noi.


Servicii si Produse

SICRIE
Sicriele pe care vi le propunem sunt cu adevarat calitative, fiind realizate din esente tari de lemn de brad, fag, plop, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon.

MONUMENTE FUNERARE DIN MARMURA, GRANIT, MOZAIC - LUCRARI FUNERARE

monumente funerare sibiu

Lucrari funerare, de la monumente funerare din marmura si granit, fotoceramica funerara care se aplica pe monument, cadre morminte din granit sau marmura, cruci din granit si marmura, litere si decoratiuni de bronz care pot da o nota deosebita lucrarii finale, statuete si vaze din rasina si alabastru utile pentru decorarea locului de veci, pana la servicii de scriere a monumentului funerar si montajul tuturor accesoriilor.

cruci marmura granit

COROANE SI JERBE FUNERARE - ARANJAMENTE FLORALE FUNERARE

coroane jerbe funerare sibiu

  • Realizam o gama diversificata de aranjamente florale, coroane si jerbe cu flori proaspete la preturi accesibile in Sibiu si judetele invecinate.

ACCESORII SI PRODUSE FUNERARE

  • Lumanari, colaci, prosoape, candele, doliu
  • Crucifix, rame, icoane, felinare, vaze, manere, suruburi sicriu

CONSULTANTA GRATUITA

Va oferim consultanta pentru a lua deciziile potrivite pentru dumneavoastra in momentele dificile. Consilierea gratuita cu privire la produsele si serviciile funerare Sibiu reprezinta un ajutor de nadejde. Explicam familiei indoliate care sunt procedurile civile in asemenea situatii, traditiile si procedurile funerare, ce produse funerare sunt necesare, astfel incat familia sa aleaga in cunostinta de cauza ceea ce considera ca este potrivit pentru un serviciu funerar complet.

repatrieri-decedati-sibiu

TRANSPORT FUNERAR

In momentul in care organizati o inmormantare trebuie sa luati in considare si transportul funerar pana la cimitir, locul in care veti omagia plecarea sa dintre cei vii. Casa Funerara Condoleante va pune la dispozitie servicii de transport funerar intern si international efectuat conform tuturor prevederilor legale prin intermediul autovehiculelor din propriul parc auto.

REPATRIERE DECEDATI - Transport International Europa - Romania

Oferim servicii de repatrieri decedati toata Europa, transport funerar international, din Italia, Germania, Austria, Belgia, Spania, Anglia. Pretul este de 50 eurocenti/ km dus-intors. Pentru ca ne dorim sa va oferim cea mai diversificata gama de servicii, menite
sa va ajute in orice fel de situatii, va punem la dispozitie servicii complete
repatriere decedati din strainatate in Romania la cele mai bune preturi.

IMBALSAMARE

La Casa Funerara Condoleante din Sibiu, imbalsamarea este efectuata de catre personal calificat in acest domeniu . Procedura de imbalsamare este urmata imediat de toaletarea si cosmetizarea cadavrului, imbracarea acestuia si asezarea in sicriu. Toate aceste servicii pot fi achizitionate la un pret avantajos, fie ca este vorba despre clienti din Bucuresti sau din orice alta localitate din tara.

CAPELA PENTRU PRIVEGHI

capela priveghi sibiu

Agentia funerara Condoleante Sibiu va pune la dispozitie o casa funerara cu dotari complete si capela pentru priveghi. Casa mortuara are in dotare camera cu aer conditionat pentru gazduire decedati, precum si o sala de asteptare dotata cu mese, fotolii si canapele.

Beneficiati de servicii funerare complete: constatare deces, imbalsamare, toaletare, acte necesare inhumarii, gama variata de sicrie, transport si repatrieri, aranjamente florale, organizari parastase, capac frigorific, cos biserica.

parastase-sibiu

ORGANIZARE PARASTASE SI POMENI

Mesele de pomenire se organizeaza:

  • ziua a treia;
  • ziua a noua;
  • ziua a patruzecea;
  • la un an;
  • in fiecare an pana la sapte ani.

PLANUIRE INMORMANTARE IN AVANS

Puteti sa organizati fiecare serviciu in parte avand control total asupra deciziilor pe care le luati. Linistea pe care v-o ofera gandul ca totul a fost planificat iar cei dragi nu vor avea o povara in plus in momentele grele. Decizia de a planifica in avans va ofera si avantaje financiare deoarece pretul la care achizitionati unul sau mai multe dintre produsele sau serviciile noastre nu se va modifica odata cu trecerea timpului.